Om os

Velkommen

Hos Relax Massage, tilbyder vi den traditionelle thailandsk massage, til både kvinder, mænd, unge og ældre. 

Har du ondt, øm fra sport eller trænger du bare til at slappe af, så kan vi helt klart hjælpe dig.

  • Når du kommer ind til os, vil du blive taget godt imod af vores dygtige massør. Hun vil starte med at høre om dine ønsker til massage, derefter vil du blive henvise til et værelse.
  • Som ekstra forkælelse til dig, benytter også varmt håndklæde under massagen. Dette er for give dig den fulde afslappende følelse på din krop. 

Om Traditionel thaimassage

Traditionel thaimassage er en ældgammel form for healende massage. Det er en kombination af tryk på de såkaldte ti områder (sen linierne ), som går gennem hele kroppen.


Thaimassage kombinerer flere former for behandling, hvor der masseres på huden og ved at trykke med hænder, fingre, albuer eller knæ på en lang række punkter på kroppen, samt ved at strække kroppen, så spændinger og fastklemte nerver løsnes.

Vælg imellem:

  • Thailandsk wellness massage med olie ( en mild afslappede massage)
  • Traditionel thailandsk massage, med eller uden olie ( hårdt tryk, speciel godt for ømme muskler)

Massagen kan afhjælpe muskelspændinger, smerter i nakke, skuldre og rygsmerter. Massagen virker også på hovedpine, migræne, stress, træthed, dårlig blodcirkulation og fordøjelsesbesvær.

Gravid massage:

Vi tilbyder også gravid-massage, der har til formål at lette spændte muskler og lette ømme punkter - så du kan føle dig afslappet og forkælet. 

- Hvis du er bekymret for, om det ville være okay for dig at blive masseret som gravid, anbefaler vi at du taler med din læge.